Bijbaan fietsmaker Menaam

Jan Techniek

Een fietswinkel (met webshop) in Menaam zoekt uitbreiding voor hun team.

Ben jij een type die houdt van (fiets)sleutelen en graag fietsbouwpakketten in elkaar zet? En ben je op zoek naar een bijbaan? Reageer dan op deze functie.

Medewerker brandmelders

Janine Mossel Techniek

Ben jij graag onder de mensen en de hele dag op pad? Vind jij het leuk om technisch bezig te zijn en om bij mensen thuis te komen?
Dan hebben wij de perfecte klus voor jou!

Dakdekker (EPDM)

Janine Mossel Bouw, Techniek

Ben jij die dakdekker die graag in de werkplaats met EPDM de daken bedekt? Heb jij hier ervaring in en zou je dit vak graag weer willen uitvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Hoofd technische dienst

Janine Mossel Techniek Leave a Comment

Ben jij een echte techneut en houd jij van een uitdagende en afwisselende functie? Kan jij prioriteiten stellen en mensen aansturen? Neem dan snel contact met ons op!

Allround installatiemonteur

Janine Mossel Techniek

Wil jij klanten ontzorgen op eigen (grote en kleine) projecten? Wil jij onderdeel worden van een leuk team in een informele omgeving en wil jij waardering voor je werk?
Dan hebben wij de juiste werkplek voor je!

Verspaner

Janine Mossel Techniek Leave a Comment

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij ervaring als verspaner en wil jij graag werken bij een innovatief en resultaatgericht bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Terreinmedewerker steigerbouw

Janine Mossel Bouw, Techniek Leave a Comment

Als terreinmedewerker binnen de afdeling Steigerbouw zorg je ervoor dat de steigeronderdelen netjes en gesorteerd zijn zodat deze klaar zijn voor transport en bouw. Deze werkzaamheden voer je uit op het buitenterrein van de vestiging. Zie jij deze uitdaging wel zitten? Neem dan snel contact met ons op!