Sleuven smeerder (vloerverwarming)

Janine Mossel Bouw Leave a Comment

Vind jij het leuk om bij particulieren thuis te komen en ben jij iemand die graag precies te werk gaat?
Krijg jij energie van het gladstrijken van vloeren en zet jij de puntjes op de i?
Dan komen wij graag in contact met jou!

Dakdekker (EPDM)

Janine Mossel Bouw, Techniek

Ben jij die dakdekker die graag in de werkplaats met EPDM de daken bedekt? Heb jij hier ervaring in en zou je dit vak graag weer willen uitvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Machinaal houtbewerker

Janine Mossel Bouw, Industrie

Sta jij ervoor open om nieuwe dingen te leren? En ben jij die gemotiveerde aanpakker die graag deel uitmaakt van een innovatief en dynamisch bedrijf? Lees dan snel verder en solliciteer!

Terreinmedewerker steigerbouw

Janine Mossel Bouw, Techniek Leave a Comment

Als terreinmedewerker binnen de afdeling Steigerbouw zorg je ervoor dat de steigeronderdelen netjes en gesorteerd zijn zodat deze klaar zijn voor transport en bouw. Deze werkzaamheden voer je uit op het buitenterrein van de vestiging. Zie jij deze uitdaging wel zitten? Neem dan snel contact met ons op!

Bouwplaatsmedewerker valbeveiliging

Janine Mossel Bouw, Techniek Leave a Comment

Als medewerker binnen de valbeveiliging zorg je ervoor dat de veiligheidsnetten en randbeveiliging veilig en efficiënt worden aangebracht en verwijderd.
Verder ben je stressbestendig en resultaatgericht. Is deze vacature nu net iets voor jou of zou je het graag willen leren? neem dan contact met ons op!

Steigerbouwers

Janine Mossel Bouw Leave a Comment

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en mag jij graag buiten werken? Ben jij fysiek sterk en heb jij een echte aanpakkersmentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

KAM-coördinator

Janine Mossel Bouw, Industrie, Techniek Leave a Comment

Als KAM-coördinator ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en het beperken van de risico’s binnen het bedrijf. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Neem dan snel contact met ons op!

Allround timmerman

Janine Mossel Bouw, Techniek Leave a Comment

Als allround timmerman ben jij te vinden in de werkplaats of op de bouw. Je houdt je bezig met meten, zagen en timmeren.
Heb jij technisch en bouwkundig inzicht en kan jij niet stil zitten?
Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Service/montage monteur

Janine Mossel Bouw, Techniek Leave a Comment

Ben jij graag op pad en lijkt het je leuk om bij diverse klanten producten te monteren? Heb jij enige ervaring in de bouw/montage of productie en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!!