Over ons

Wij zijn Spikers Uitzendgroep en wij versterken teams. Voor werkzoekers hebben we banen in schoonmaakwerk, productie, bouw en groenvoorziening. En voor werkaanbieders zorgen we voor mensen die bij jullie passen. We werken hard, zitten vol energie en gaan voor de juiste mensen op de juiste plek. Keer op keer.

Sportmentaliteit

In Fryslân is kaatsen bij de meeste mensen bekend. Het is een van de typische Friese sporten, naast het Fierljeppen en Skûtsjesilen. Met name in het noordwesten van de provincie wordt op menig veld gekaatst in de zomer.

Oprichter Johan van de Meulen kaatste op het hoogste niveau. Hij stond (en won) meerdere keren op het Sjûkelân in Franeker. Dit is het bekendste kaatsveld en thuishaven van de grootste kaatspartij: de PC. Jaarlijks volgen zo’n 10.000 mensen deze partij langs het veld en nog meer via de radio of televisie.

Visie

Spikers Uitzendgroep gelooft dat ze teams versterken door de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Dit klinkt eenvoudig, maar ieder mens is weer anders en ieder bedrijf is ook weer anders. Daarom gaan wij voor de menselijke aanpak. Gewoon mensen in de ogen aankijken, doorvragen en snel schakelen wanneer er toch geen match blijkt te zijn.

De naam

Wij zijn er voor de gewone man en vrouw. Spikers is Fries voor ‘spijkers’. Het is een gewoon Fries woord, maar wel een woord die goed bij ons past. En wees eerlijk, spijkers komen altijd van pas.

johan van der meulen kassen tuinbouw

Johan van der Meulen

Werk

Johan van der Meulen heeft zijn carrière opgebouwd als personeelsplanner. Hierbij heeft hij onder andere gewerkt bij koekjesfabriek Hellema (Hallum) en Smeding groenten en fruit (St. Annaparochie). Hierna ging hij aan de slag bij uitzendbureau Vedaflex om vervolgens de stap te zetten naar een eigen uitzendbureau: Spikers Uitzendgroep.

Privé

Samen met zijn vrouw en twee dochters woont Johan in Bitgum. In zijn vrije tijd is hij - naast de tijd die hij met familie en vrienden doorbrengt - betrokken bij kaatsvereniging OKK Bitgum en vist hij graag. Ook kaatst Johan 's zomers nog regelmatig verschillende partijen mee. Zo won hij met OKK onlangs het FK Jeu de Pilote in Easterlittens

Onze teams.

Jouw toekomst?