Over ons

Wij zijn Spikers Uitzendgroep en wij versterken teams. Voor werkzoekers hebben we banen in schoonmaakwerk, productie, bouw en groenvoorziening. En voor werkaanbieders zorgen we voor mensen die bij jullie passen. We werken hard, zitten vol energie en gaan voor de juiste mensen op de juiste plek. Keer op keer.

Sportmentaliteit

In Fryslân is kaatsen bij de meeste mensen bekend. Het is een van de typische Friese sporten, naast het Fierljeppen en Skûtsjesilen. Met name in het noordwesten van de provincie wordt op menig veld gekaatst in de zomer.

Oprichters Rutmer van de meer en Johan van de Meulen hebben beide op het hoogste niveau gekaatst. Beide stonden ze meerdere keren op het Sjûkelân in Franeker. Dit is het bekendste kaatsveld en thuishaven van de grootste kaatspartij: de PC. Jaarlijks volgen zo’n 10.000 mensen deze partij langs het veld en nog meer via de radio of televisie.

Visie

Spikers Uitzendgroep gelooft dat ze teams versterken door de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Dit klinkt eenvoudig, maar ieder mens is weer anders en ieder bedrijf is ook weer anders. Daarom gaan wij voor de menselijke aanpak. Gewoon mensen in de ogen aankijken, doorvragen en snel schakelen wanneer er toch geen match blijkt te zijn.

De naam

Wij zijn er voor de gewone man en vrouw. Spikers is Fries voor ‘spijkers’. Het is een gewoon Fries woord, maar wel een woord die goed bij ons past. En wees eerlijk, spijkers komen altijd van pas.

johan van der meulen kassen tuinbouw

Johan van der Meulen

Werk

Johan van der Meulen heeft zijn carrière opgebouwd als personeelsplanner. Hierbij heeft hij onder andere gewerkt bij koekjesfabriek Hellema (Hallum) en Smeding groenten en fruit (St. Annaparochie). Hierna maakte hij de stap naar uitzendbureau Vedaflex om vervolgens met compagnon Rutmer Spikers Uitzendgroep op te richten.

Privé

Samen met zijn vrouw en twee dochters woont Johan in Bitgum. In zijn vrije tijd is hij - naast de tijd die hij met familie en vrienden doorbrengt - als bestuurslid betrokken bij kaatsvereniging OKK Bitgum. Ook is Johan actief in de hondensport (Mechelse herders) en kaatst hij 's zomers nog regelmatig verschillende partijen mee.

rutmer van der meer kassen tuinbouw

Rutmer van der Meer

Image

Werk

Rutmer van der Meer is na zijn opleiding gestart in de bouw, als installateur. Omdat hij vooral ook energie krijgt van het werken met mensen nam hij de stap naar de uitzendbranche. Hierin is hij werkzaam geweest als intercedent, accountbeheerder en commercieel manager. Hij werkte onder andere voor Randstad, AB Vakwerk en Vedaflex.

Privé

Rutmer is een trotse vader van 6 kinderen en woont samen met Doete Terpstra in Sint Jacobiparochie. In zijn vrije tijd geeft hij veel kaatstraining aan zijn eigen kinderen en bij stichting Score (kaatsschool). In de zomermaanden is hij veel op de kaatsvelden te vinden; als coach, supporter en TC lid (technische commissie).

Om zijn conditie op pijl te houden sport Rutmer 2x per week bij survivalclub Billy de Klimmers in Bitgummole.

Image

Janine Mossel

Image

Werk

Janine Mossel heeft de opleiding tot intercedent/accountmanager afgerond. Tijdens haar studie heeft ze dankzij een stage en vakantiewerk anderhalf jaar ervaring opgedaan bij een uitzendbureau. Sinds juni 2021 werkt Janine voor Spikers Uitzendgroep. Hiernaast volgt ze de hbo-studie Human Resource Management.

Privé

Janine is geboren en getogen in het mooie dorpje Ee. Momenteel woont ze in hartje Dokkum. In haar vrije tijd gaat ze graag uit eten en te winkelen met haar vriendinnen. Janine is een echt gezelschapsmens en maakt graag een praatje. Ook is ze sportief en energiek. Zo is Janine regelmatig te vinden in de sportschool en traint ze twee keer per week bij survivalclub Billy de Klimmers.

Onze teams.

Jouw toekomst?