Werkaanbieders

Lange termijn en persoonlijk contact

Wij gaan voor een lange termijn relatie en keer op keer persoonlijk contact. We willen onze werkaanbieders goed leren kennen. Dit begint bij persoonlijke gesprekken. Bij voorkeur op de betreffende locatie. Ook zien we graag met eigen ogen waar onze uitzendkracht gaat werken en wat hij of zij precies gaat doen. Alleen op deze manier kunnen we zorgen voor echte versterking voor jouw bedrijf of organisatie. Welke diensten we aanbieden lees je hier.
johan van der meulen kassen tuinbouw

Uitzenden

Door te werken met uitzendkrachten krijgt jouw bedrijf of organisatie versterking op de momenten wanneer dit nodig is. Het voordeel hiervan is dat je geen werkgeversrisico loopt, maar dat je het werk dat moet gebeuren wel aankan.

Net als bij onze werkaanbieders willen we onze uitzendkrachten ook goed leren kennen. Niet alleen op het gebied van vaardigheden, maar juist ook wat hun karakter betreft en op welke manier zij prettig communiceren. Ook kijken we naar de omgeving en cultuur waar zij terechtkomen.
spikers werken in kassen tuinbouw

Payrolling

Bij payrolling nemen wij het juridisch werkgeverschap over. Dit betekent dat jouw personeel op papier in dienst is bij Spikers Uitzendgroep. Hierbij zijn wij verantwoordelijk voor alle administratieve arbeidsrechtelijke taken en risico’s. We zorgen onder andere voor:

  • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Loondoorbetalingen
  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • Salarisadministratie
  • Verwerking CAO- en wetswijzigingen

Op de werkvloer verandert weinig

Voor jou als werkgever verandert op de werkvloer weinig. Zo blijf je bijvoorbeeld zelf verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris en voer je zelf functioneringsgesprekken. Ook hebben payroll-werknemers dezelfde arbeidsrechten als het vaste personeel.

Enkele voordelen van payrolling zijn dat je administratie overzichtelijker wordt, het scheelt tijd, je hebt minder contact met het UWV en de Belastingdienst op dit gebied en je weet vooraf wat je persooneelskosten zijn.

Om erachter te komen of payrolling geschikt is voor jouw bedrijf of organisatie gaan we graag met je in gesprek.

Contact

Detachering

Wanneer je voor een vaste functie voor langere tijd versterking zoekt, is detachering een goede oplossing. Het verschil met uitzendwerk is dat de medewerker formeel in dienst is van jouw bedrijf of organisatie. Ook is er sprake van een urengarantie en spreken we een vaste einddatum af.
spikers uitzendgroep reiniging schoonmaak leeuwarden

Werving en selectie

Het kan veel opleveren en moeite besparen wanneer je meteen een geschikte kandidaat hebt voor een belangrijke functie. Wij helpen je hierbij door de werving en selectie over te nemen.

Hoe wij dit doen

Eerst gaan wij het gesprek met jou aan. Jij geeft aan welke eisen je hebt op het gebied van kennis en vaardigheden, maar we gaan het ook hebben over het team waar de nieuwe werknemer in terecht komt. Welk karakter past hierin en binnen welke bedrijfscultuur gaat zij functioneren?
Vervolgens kijken we binnen ons netwerk naar geschikte kandidaten. Hierna voeren wij de eerste gesprekken. Op basis van deze gesprekken maken wij een selectie die we aan jullie voorleggen. We begeleiden het hele proces. Alle telefoontjes, afspraken; en we helpen jou na te denken en de juiste vragen te stellen die voor jouw team en jouw bedrijf belangrijk zijn. .

Vakantiewerk

Kan jouw bedrijf of organisatie tijdens vakantieperiodes versterking gebruiken? We hebben ook groepen leerlingen en studenten in ons netwerk die graag wat willen bijverdienen. Het gebeurt trouwens vaak dat vakantiewerkers terugkomen bij dezelfde bedrijven, als vakantiewerker, maar later ook als vaste kracht. Ook hierbij kijken we naar een samenwerking op lange termijn.
tomaten kassen tuinbouw spikers

Meer informatie?

We komen graag bij je langs. Om kennis te maken en om met eigen ogen te zien wat voor organisatie je hebt. Hierbij leggen we graag uit welke diensten we aanbieden en natuurlijk geven we antwoord op jouw vragen.
Contact

Onze teams.

Jouw toekomst?