Werkzoekers

Een team waar jij bij past

Je wilt aan het werk. Wij hebben werk voor je. Bij ons kun je aan de slag bij bedrijven waar je van op aan kunt. En zij weten dat wij mensen leveren waar zij van op aan kunnen. We hebben werk voor je in de bouw, groenvoorziening (hovenierswerk), techniek, grond-, weg- en waterbouw, reinigingswerkzaamheden, tuinbouw (kassen) en in de schoonmaakbranche.

Lange termijn en persoonlijk contact

Net als onze werkaanbieders willen we jou als uitzendkracht goed leren kennen. Natuurlijk willen we weten waar je goed in bent, maar we willen ook weten in welke omgeving en cultuur jij goed tot je recht komt. Ook willen we graag weten waar je naar toe wilt in de toekomst. We beginnen door elkaar recht in de ogen te kijken, goede vragen te stellen en vooral door eerlijk te zijn.
Direct inschrijven
Image

Waarom Spikers?

We gaan voor een persoonlijke aanpak en voor de lange termijn. We gaan voor jouw toekomst. Of je nu lang bij ons wilt werken in afwisselende functies of later een kans krijgt op een vaste aanstelling bij een van onze werkaanbieders. Jij bepaalt.
We zorgen ervoor dat we precies weten waar je terecht komt en wat je gaat doen. Dit doen we door vooraf bij het bedrijf (of de locatie waar je komt te werken) langs te gaan. Zo zien we met eigen ogen en ervaren we wat er van een medewerker gevraagd wordt. Dit blijven we ook doen tijdens de werkzaamheden, dus wanneer jij hier aan het werk bent.

Jezelf ontwikkelen

Je hebt al vaardigheden, hoe dan ook. Maar elke dag is weer een kans om meer te leren. Door te doen, maar ook door cursussen te volgen. Alles is mogelijk bij ons. Zo hebben mensen eerder al cursussen gedaan op het gebied van:

  • VCA
  • Hoogwerkerbediening
  • Heftruckchauffeur

Heb jij een andere ambitie? Laat het ons weten. Dan kijken we hoe we met jouw toekomst aan de slag kunnen gaan.
buwalda franeker reiniging spikers uitzendgroep

Werken en leren

Voor sommige functies worden specifieke diploma’s gevraagd. Maar niet iedereen is in de gelegenheid – of geschikt voor – om vijf dagen per week naar school te gaan. Hun bieden we BBL-trajecten. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Hierbij werk je vier dagen per week en ga je een dag in de week naar school.

Vakantiewerk

Wil je in vakanties bijverdienen? Bij ons kun je in vakantieperiodes aan de slag. Bijvoorbeeld in de bouw, de schoonmaakbranche, tuinbouw (kassen), techniek of met reinigingswerk.
spikers werken in kassen tuinbouw

Meer informatie?

In een persoonlijk gesprek geven we graag antwoord op belangrijke vragen. Zoals vragen over het aantal uren, de hoogte van het salaris en arbeidsvoorwaarden.
Contact
Inschrijven

Onze teams.

Jouw toekomst?